Vinicius Junior

Vinicius Junior

 

  • Mesleği: Profesyonel futbolcu
  • Doğum tarihi: 12 Temmuz 2000
  • Doğum yeri: Sao Gonzalo, Brezilya
  • Yükseklik: 1.76 m (5 ft 9 inç)
  • Aile durumu: bekar

 

Real Madrid'in yıldız forvet oyuncusu ve modern futbolun en heyecan verici yeteneklerinden biri olan Vinicius Junior'ın etkileyici kariyerine adanmış en iyi hayran sitesine hoş geldiniz. İşte buradayız, özel güncellemelerle sizi aksiyona daha da yaklaştırıyoruz

Vinicius Junior

İster uzun süredir bir Vinici hayranı olun ister onun yeteneklerini yeni keşfediyor olun, bu site Vinicius ile ilgili her şey için güvenilir kaynağınızdır. Her golü, her asisti ve zaferin her anını bizimle kutlayın, Vinicius Junior.
أخبار Seninki burada!

Vinicius Junior burada! Tüm hayranlarımla heyecan verici bir şeyi paylaşmak istiyorum – 1xbet. Profesyonel bir futbolcu olarak maçın heyecanını yaşıyorum ve bu bana Spor bahislerinde de aynı heyecan.

Biyografi

Vinicius José Paixão de Oliveira Júnior, yaygın olarak Vinicius Júnior olarak bilinen (12 Temmuz 2000, São Gonçalo, Rio de Janeiro, Brezilya'da doğdu), Brezilya ve İspanyol çifte vatandaşlığına sahip profesyonel bir futbolcudur. Real Madrid ve Brezilya milli takımında forvet olarak oynuyor.

Vinicius Junior

2018'de Vinicius Junior, 45 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Flamengo'dan Real Madrid'e yüksek profilli bir transfer yaptı ve bu onu o zamanın en pahalı genç futbolcusu yaptı. XNUMX'li yıllarda Real Madrid'de resmi bir maçta forma giyen ve gol atan ilk oyuncu oldu.

İlk yıllar

Vinicius Junior, Rio de Janeiro'nun sık sık suç ve şiddet içeren zor koşullarıyla bilinen bir banliyösü olan São Gonçalo'da doğdu. Sakinler genellikle en tehlikeli alanlardan gerçek zamanlı olarak kaçınmak için bir uygulama kullanıyor. Vinicius, kolluk kuvvetlerinin incelemesine konu olan "Kızıl Takım" organize suç grubunun kalesi olarak kabul edilen fakir bir bölge olan Salgueiro'da futbol oynamaya başladı.

Vinicius genç yaşlardan itibaren büyük bir yetenek gösterdi. Henüz 6 yaşındayken Rio'nun fakir bölgelerinde gelecek vaat eden oyuncular arayan gözlemcilerin dikkatini çekti. Potansiyeli onu Flamengo Akademisi'nin yerel bir şubesine katılmaya yöneltti; burada üstün başarı gösterdi ve futsal da dahil olmak üzere 20'den fazla gençlik şampiyonluğu kazandı. On yaşındayken Flamengo Akademisine tamamen kaydoldu.

Vinicius Junior

Vinicius, Real Madrid'e taşındıktan sonra tüm ailesini São Gonçalo'dan, 2013'ten beri yaşadığı Rio'nun batı kesimindeki daha güvenli bir bölgeye taşıdı. Bu hareket, uzaktaki akrabalarına daha iyi bir yaşam sağlama çabalarının bir parçasıydı. Çocukluğunun geçtiği mahalledeki şiddetten.

Kulüp kariyeri

Vinicius Junior, Flamengo akademisine 2005 yılında katıldı ve kısa sürede adını duyurdu. On altı yaşındayken prestijli bir gençlik turnuvası olan Sao Paulo Kupası'nın en iyi hücum kanat oyuncusu olarak tanındı. Flamengo formasıyla ilk kez 13 Mayıs 2017'de Atletico Mineiro'ya karşı oynanan İtalyan ligi maçında göründü. Etkileyici performansının ardından kulüple olan sözleşmesini maaş artışı ve serbest kalma maddesinin 2022 milyon eurodan 30 milyon euroya çıkarılmasını da içeren 45 yılına kadar yeniledi.

Vinicius Junior

Vinicius kariyerindeki ilk golünü 10 Ağustos 2017'de Copa Sudamericana'da Palestino'ya karşı oynanan maçta Flamengo'nun 5-0 kazandığı maçta attı. Kısa bir süre sonra, Atletico Goianense'ye karşı Serie A maçında iki gol attı ve 2-0 biten maçta ilk golünü attı. Devam eden başarısı, 15 Mart 2018'de Copa Libertadores'ta Ekvadorlu Emelec'e karşı oynanan maçta yedek oyuncu olarak ilk maçına çıkmasına yol açtı. O maçta bir gol daha atarak takımının 2-1 galibiyetini garantiledi.

ريال مدريد

23 Mayıs 2017'de Real Madrid, Vinicius Júnior için Flamengo ile Temmuz 2018'de oyuncu 18 yaşına geldiğinde yürürlüğe girecek bir transfer anlaşması imzaladığını doğruladı. Anlaşma 45 milyon euro karşılığında tamamlandı.

Vinicius, 20 Temmuz 2018'de resmi olarak Real Madrid'in bir üyesi olarak tanıtıldı. Başlangıçta ana takımla antrenman yapmasına ancak Real Madrid'in yedek takımı Castilla'da oynamasına karar verildi. Castilla için ilk maçı 26 Ağustos'ta Las Palmas B'ye karşı Segunda Division B maçında Real Madrid'in 2-0 galibiyetiyle sonuçlandı. 2 Eylül'de, 2:2 biten maçta Castilla adına Atletico B'ye karşı iki gol attı. Real Madrid'deki ilk maçına 29 Eylül'de Atletico Madrid karşısında yedek olarak çıktı. Bu görünüm onu ​​2000 doğumlu, kulübün resmi maçında yarışan ilk oyuncu yaptı. 21 Ekim'de Castilla adına Celta B'ye karşı oynanan maçta direkt serbest vuruştan gol attı. 31 Ekim'de Vinicius, Copa del Rey'de Melilla'ya karşı başladı, 4-0 galibiyette iki asist yaptı ve 3 Kasım'da Real Valladolid'e karşı oynadığı maçta ilk takımdaki ilk golünü attı.

Vinicius Junior

Vinicius, 14/2020 sezonunda Shakhtar Donetsk'e karşı maça girdikten sadece 21 saniye sonra turnuva tarihindeki en hızlı oyuncu değişikliği golünü atarak Şampiyonlar Ligi rekoru kırdı. 28 Mayıs 2022'de Şampiyonlar Ligi finalinde Liverpool'a karşı belirleyici golü atarak Real Madrid'in şampiyonluğu kazanmasına yardımcı oldu. O sezon aynı zamanda ortak asistan olarak görev yaptı ve tüm müsabakalarda 22 gol ve 20 asist yaparak turnuvada Yılın Genç Oyuncusu seçildi.

Haziran 2023'te Eden Hazard'ın ayrılmasının ardından Vinicius forma numarasını 20'den 7'ye çıkardı. 14 Ocak 2024'te İspanya Süper Kupası finalinde Barcelona'ya karşı hat-trick yaparak olağanüstü yeteneğini gösterdi ve Real Madrid'i dördüncü sıraya taşıdı. yer: 1 zafer.

Milli takımda kariyer

Vinicius'un ayrıca, altı gol atarak Güney Amerika U-15 Şampiyonası'nın kazanılmasına yardımcı olduğu Brezilya U-15 milli takımıyla başlayan kayda değer bir milli takım kariyeri de var. Uluslararası başarısını U-17 milli takımıyla sürdürdü, ilk maçında Şili'ye karşı iki gol attı ve daha sonra Güney Amerika U-17 Şampiyonası'nda en golcü ve en iyi oyuncu oldu ve Brezilya'yı zafere taşıdı.

SSS
Siteniz Vinicius Junior'ın kariyerinin hangi yönlerinde uzmanlaşıyor?
Siteniz ne tür bir multimedya deneyimi sunuyor?
"Biyografi" bölümünde neler var?
Vinicius Junior'ın Real Madrid ile ilişkisi nedir?
Vinicius Junior ile ilgili en son haberleri ve güncellemeleri nerede bulabilirim?
değerlendirme
Vinicius Junior
اضف تعليق